Suoraan sivun sisältöön

Tule mukaan toimintaan!

Tervetuloa mukaan kristosofiseen toimintaan!

Mukaan voi tietysti tulla kuka tahansa, mutta vain ne, jotka ymmärtävät ja hyväksyvät henkisen elämän olevan epäitsekästä, omaa etua hakematonta, kaikkia ihmisiä auttavaa toimintaa, löytävät kotinsa Kristosofiasta. Ei kukaan kristosofi ole varmaankaan täydellinen, mutta pyrkimys on täydellisyyttä kohti. Pekka Ervast on suuri opettaja, jonka opetusten henki on ohjenuora kristosofeille.

Pyrkiminen on tietysti opiskelua ja kanssakäymistä oman itsen eri puolien ja muiden ihmisten välillä. Se on lukemista, kirjoittamista, puhumista, luomista, ihailua, puurtamista ja mitä tahansa, mitä elämässä itsessään on. Samanhenkisten ihmisten kanssa on tarpeellista ja lohdullista sekä velvoittavaakin toimia.

Oletkin voinut jo lukea kristosofista kirjallisuutta aiemmin tai edetä henkisesti jo edellisissä elämissäsi. Oletpa millainen tahansa, olet tervetullut, jos tunnet sisäistä kutsumusta Kristosofiaan. Se antaa todellista merkitystä elämään ja tuo toimintaa ja työtä mukanaan.

Kuinka mukaan?

Ensimmäiseksi voit vaikka hakea lisää oikeuksia tähän sivustoon. Se tapahtuu kirjautumalla jäseneksi sosiaaliseen yhteisöömme toiminnon "Kristosofiaverkosto" kautta. Muista myös hyväksyä liittyminen kirjautumisesi yhteydessä sähköpostio-osoitteeseesi lähetettyyn (HTML) viestiin. Nimiä yhteystietoineen ei luovuteta muuhun käyttöön. Törkeiden kommenttien harrastajat poistetaan yhteisöstä.

Toiseksi (tai ensimmäiseksi) voit etsiä sinua lähimmän ryhmän yhteyshenkilön ko. paikkakunnan esitelmätilaisuudessa ja puhua hänen kanssaan. Tämä on välttämätöntä, jos haluat osallistua viikoittaisiin ryhmäkokouksiin.

Tapahtumiimme kuten esitelmiin tai juhliimme voi jokainen tietenkin osallistua ilman mitään erityistä lupaa. Kristosofit toivottavat sinulle menestystä henkisellä tielläsi.